Registreren
18 oktober 2018 17:42 
Hoofdmenu
Laatste gebruikers
  pieterhuizinga
3 maanden
  SailGirl
1 jaar
  pmovers95
3 jaar
  hvdoev01
4 jaar
  Stephenka
4 jaar
  MakintoshAM
4 jaar
  sling
5 jaar
  Shouhu
5 jaar
  Pieter
5 jaar
  Ultee
6 jaar
  meij2246
7 jaar
  exitecms
7 jaar
  Heinrich
7 jaar
  vivimine
7 jaar
  veeke139
8 jaar
Gebruikers online
Gasten online: 1
Leden online: 0
Geen leden online

Registraties: 28
Niet geactiveerd: 15
Nieuwste lid:
pmovers95
Laatste artikelen

De site maasresidentie.nl was oorspronkelijk een initiatief van een groepje ongeruste eigenaars/bewoners, als gevolg van de onvrede en frustratie die bij hen was gegroeid over het functioneren van de Belangenvereniging Maasresidentie (= de paraplu waaronder de drie Verenigingen Van Eigenaren Maasresidentie gezamenlijk optreden). 

Het toenmalige Bestuur communiceerde selectief, gekleurd, onvolledig, en ook nog op onheuse toon. Arrogantie was troef. Toezeggingen werden niet nagekomen. Vergaderbesluiten werden niet uitgevoerd. Gedane uitspraken werden achteraf ontkend of verdraaid. Schriftelijke vastlegging werd ontweken. Beslissingen werden genomen door niet door de leden gekozen personen. Verantwoording werd niet afgelegd. Als er discussie dreigde te ontstaan over wat Het Bestuur voorstelde, werd met collectief aftreden gedreigd.  

Het had er alle schijn van dat sommige Bestuursleden er een verborgen agenda op nahielden. Deze gevolgtrekking is welhaast onontkoombaar wanneer men de selectieve verontwaardiging die het Bestuur in haar handelen etaleerde nader beschouwt. Van  accountability is geen sprake. Onwelgevallige vragen werden genegeerd, of "raakten zoek." Het Bestuur had ook "Maasresidentienieuws" de nek omgedraaid nadat er iemand een kritische noot in had laten horen. 

In 2009 is deze site op aangeven van het huidige bestuur nieuw leven ingeblazen. We hopen dat het een platform kan worden voor open, ongecensureerde gedachtenwisseling.

Geplaatst door pieterhuizinga op 25 oktober 2009 16:32:26 2660 keer gelezen  Afdrukken
Aanmelden
via Gebruikersnaam:
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?
Vraag hier een nieuwe aan.
Nieuws
Forum topics
Nieuwste topics
Er is voor dit paneel geen inhoud gedefinieerd
Heetste topics
Er is voor dit paneel geen inhoud gedefinieerd
Sponsored by
EXITE