Webmaster's blog - 10 november 2009
Geplaatst door pieterhuizinga op 10 november 2009 15:25:29

Ik vind het spijtig dat er zo'n tamme belangstelling van de bewoners is. Tot nu toe nog geen 10 registraties, en slechts één lid die een nieuw topic heeft geopend in de discussieforums.

Ik had mij daar eerlijk gezegd toch wat meer van voorgesteld, maar wellicht was ik wat al te optimistisch over het internetgebruik in ons complex. Toen ik van de week enkele bewoners in de carport vroeg, werd ik op bulderend gelach onthaald. Jammer.

Ook jammer. De voorzitter heeft niet meer gebeld. Ik vraag me werkelijk in gemoede af wat er kennelijk zo moeilijk ligt. Maar daar krijg ik geen uitsluitsel over. Ook geen antwoord op mijn mail. Slechts een hernieuwde - buitengewoon formeel gestelde - uitnodiging "om van gedachten te wisselen."

Ik wil best wel de wijste zijn dus heb als volgt geantwoord.

-quote-

Heren,

Bedankt voor uw mail.

Ik betreur dat de toezegging om mij even telefonisch bij te praten niet is nagekomen, en dat er ook overigens in het geheel niet inhoudelijk wordt gereageerd op wat ik heb gesteld. Het ergert mij voorts dat Het Bestuur nog altijd de flyers voor de website niet heeft opgehangen, en vermijdt toe te lichten waarom niet. Ik gevoel mij daardoor geschoffeerd, heb u zulks medegedeeld, maar ook daar gaat u op geen enkele manier op in.

[Mijn beschikbaarheidsdata hier weggelaten]

Ik verneem graag. Ik verwacht wel dat u in die bespreking een inhoudelijke reactie geeft.

Vriendelijke groet,
Pieter J. Huizinga

-unquote-