Webmaster's blog - 6 november 2009
Geplaatst door pieterhuizinga op 06 november 2009 11:02:03

Gisteren heeft Het Bestuur vergaderd over o.a. deze website en mijn verzoek om daar flyers voor op te hangen in de publicatiekastjes. De voorzitter zou mij daar vandaag even over bijpraten.

Het blijkt evenwel dat dit kennelijk een voor Het Bestuur nogal lastig onderwerp is, want de voorzitter, Piet Roos, mailde mij gisteravond dat Het Bestuur er volgende week opnieuw voltallig over wil vergaderen, en mij daarbij uitnodigen "om van gedachten te wisselen."

Ik heb daarop gisteravond nog het volgende antwoord per email teruggestuurd:

-quote-

Beste Piet,

Dit is niet wat je hebt toegezegd. Je zou mij morgen bellen om een en ander samen te bespreken. Ik zou graag zien dat je je daaraan houdt.

Inmiddels stel ik vast dat Hassan nog altijd geen toestemming krijgt om de flyers op te hangen terwijl daar voor een kerkkoor kennelijk geen overleg voor nodig is. Ik gevoel mij daardoor ernstig geschoffeerd.

Ik heb op aangeven van dhr. Goud mijn website opnieuw ingericht tbv de bewoners en de VvE, en Het Bestuur om niet aangeboden er gebruik van te maken. Ik zie werkelijk niet wat daar onduidelijk aan is, noch waarom Het Bestuur de uitgestoken hand niet aanneemt.

Gelet op die omstandigheden heb ik weinig behoefte aan een vergadering met Het Bestuur. Ik vind dat ik er wel genoeg tijd aan heb besteed, de bal ligt nu bij jou.

Ik verneem graag.

Groet --Pieter

-unquote