Webmaster's blog - 2 november 2009
Geplaatst door pieterhuizinga op 02 november 2009 17:59:20

Ik had dit weekend wat zakenvrienden te eten, en het gesprek kwam op een gegeven moment op deze website. Een van de aanwezigen vatte het treffend samen: Hoe is het toch mogelijk dat een bewoner die belangeloos zoiets voor de Vereniging wil doen, wordt tegengewerkt? Je zou verwachten dat Het Bestuur het aanbod met beide handen zou aangrijpen.

Want zo voel ik me inderdaad, tegengewerkt. Excuseert u mij, ik ben ook maar een gewoon mens. De bescheiden stickertjes werden binnen een uur verwijderd. De flyers werden niet in de publicatiekastjes opgehangen. Wat wel opgehangen kon worden is een flyer van een of ander gristelijk kerstkoor.

Ik heb hierover telefonisch uitvoerig met de voorzitter gesproken vandaag, maar kennelijk moet er om een flyer voor de website op te mogen hangen eerst een bestuursvergadering plaatshebben. Op de vraag waarom dat blijkbaar onnodig is voor het gristelijk kerstkoor gaf hij ondanks herhaaldelijk aandringen geen antwoord.

En dat is nou precies de reden waarom ik de domeinnaam en deze website niet aan Het Bestuur zal overdragen. Ze mogen er gebruik van maken of niet, maar ze gaan hier niet de eindredactie (lees censuur) voeren. Deze website is van de bewoners en voor de bewoners. De VvE mag er gebruik van maken of niet maar krijgt er geen zeggenschap over.

Over die flyers gesproken, ik heb er zojuist 164 geprint en ga die NU even in uw brievenbus doen...