Webmaster's blog - 1 december 2009
Geplaatst door pieterhuizinga op 01 december 2009 09:44:51

Vanochtend een NIEUWSFLITS van Het Bestuur aangetroffen, maar helaas niet een mailtje gehad met het oorspronkelijke document.  Het lijkt er al lezende op dat Het Bestuur niet alleen maar niet aan deze site wil bijdragen noch medewerken, maar nu ook het bestaan ervan ontkent.

Het Bestuur stelt de vergadering voor om volgend jaar maar liefst tweeduizend euro te budgetteren om een eigen website te laten ontwikkelen (door een bedrijfje dat heel toevallig bij de voorzitter bekend is). Ik gaf u eerder al aan wat ik daarvan vind. Je reinste geld over de balk smijterij, uitsluitend met als doel het ego van Het Bestuur te poetsen.

En dat in een tijd dat iedereen de broekriem moet aanhalen, en dat hetzelfde bestuur de euvele moed heeft om de begroting dermate te verruimen dat het dientengevolge moet voorstellen om de bijdrage van de eigenaars tot twee maal met 8% (!) te verhogen. Het lijkt hier potdorie Brussel wel.

Ik zal het nog één keer herhalen beste medebewoners: De website is er al, en kost u niets. Indien Het Bestuur haar tomeloze regelzucht iets kan inperken, kunt u die tweeduizend euro gevoeglijk in uw zak houden.

Laat u woensdag a.s. ook niet misleiden door het argument dat ik "er de stekker zo maar uit kan trekken." Dat is een academische gebeurtenis die geheel uit de duim van Het Bestuur komt; waar het Het Bestuur werkelijk om begonnen is, is de volledige controle op alles wat er op de site gezegd mag worden.