Webmaster's blog - 19 november 2009
Geplaatst door pieterhuizinga op 19 november 2009 19:13:33

Even een update. Ik heb zojuist een plezierig gesprek gehad met de voorzitter van de VvE, Piet Roos. Desgevraagd nog maar eens het verschil uitgelegd tussen een website van Het Bestuur en een website ten behoeve van de VvE. Ik ga hier niet het hele gesprek herhalen maar ik meende iets van begrip te bespeuren voor de stelling dat deze website best door Het Bestuur benut kan worden ook al is Het Bestuur wellicht niet altijd even gelukkig met de visie van andere bewoners. Dat is nu eenmaal het lot van Het Bestuur, dat er altijd mensen zullen blijven die er anders over denken. Ik zeg dat als ervaringsdeskundige. In mijn tijd is er een Bestuurslid opgestapt wegens de ronduit vijandige opstelling van bewoners.

De aap is wel uit de mouw in die zin dat Het Bestuur eigenlijk voornamelijk sommige van mijn kritische bijdragen weg wil hebben. Ik heb daartegenover gesteld dat het een vrij land is, dat het mij vrijstaat die visie te hebben en uit te dragen, en dat het Het Bestuur evenzeer vrijstaat om commentaar op die bijdragen te leveren. Ik ga alleen niet faciliteren dat kritische bijdragen - van mij of van wie dan ook - door Het Bestuur van de site verwijderd kunnen worden.

We zijn uiteen gegaan met de vraag "Wat is het allerergste wat Het Bestuur kan overkomen" en daar gaat Piet nog eens goed over nadenken.