Registreren
18 oktober 2018 18:26 
Hoofdmenu
Laatste gebruikers
  pieterhuizinga
3 maanden
  SailGirl
1 jaar
  pmovers95
3 jaar
  hvdoev01
4 jaar
  Stephenka
4 jaar
  MakintoshAM
4 jaar
  sling
5 jaar
  Shouhu
5 jaar
  Pieter
5 jaar
  Ultee
6 jaar
  meij2246
7 jaar
  exitecms
7 jaar
  Heinrich
7 jaar
  vivimine
7 jaar
  veeke139
8 jaar
Gebruikers online
Gasten online: 1
Leden online: 0
Geen leden online

Registraties: 28
Niet geactiveerd: 15
Nieuwste lid:
pmovers95
Welkom

Maasresidentie logo

Een bijzonder gebouw voor bijzondere mensen

De onafhankelijke Maasresidentie website: Openbaar, vrij, onverveerd, en ongecensureerd!Laatste nieuws
Dat is weer nieuw...

Van juni tot en met december 1998 bestond er een maandelijkse nieuwsbrief voor de eigenaars en bewoners van de Maasresidentie, genaamd Maasresidentienieuws. Ondergetekende maakte, redigeerde, drukte en bezorgde die. Wat men noemt een eenmansbedrijf. Alleen de rekening van de drukker ging naar de VvE.

Aan Maasresidentienieuws kwam onverwacht een einde toen de toenmalige voorzitter van Het Bestuur, Rien Soetens, het recht op censuur eiste; anders gezegd, hij wenste geen ingezonden artikelen die Het Bestuur onwelgevallig waren. Het behoeft geen betoog dat ik daar niet aan mee wilde werken. Het Bestuur deed zelf een poging om een nieuwsbrief te verspreiden maar staakte haar pogingen al spoedig.

Fast forward 7 jaar: Begin 2006 verwierf ik het internet domein maasresidentie.nl toen een of andere suffe club in ik meen Maastricht verzuimde de registratie te verlengen. Ik wierp hupvlug een basiswebsite de lucht in, maar had er helaas onvoldoende tijd voor, en na de ambitieuze start is er jaren niets aan gedaan.

Eind 2009 werd ik door Het Bestuur benaderd om de website nieuw leven in te blazen. Ik wil daar wel aan meewerken, maar (opnieuw) alleen indien de site openbaar toegankelijk, en ongecensureerd is. Anders gezegd, voor de bewoners en door de bewoners. En dus ook toegankelijk voor bezoekers die zich omtrent de Maasresidentie willen informeren. Volgens mij is er niets te verbergen.

Er kan hier vrijelijk gediscussieerd worden, Het Bestuur kan annonceringen doen, vergaderstukken kunnen hier aangeboden worden, het archief van de VvE kan hier opgeslagen worden, wat al niet. De mogelijkheden zijn schier eindeloos. De uiteindelijke vorm vinden we samen wel.

Bewoners van de Maasresidentie wordt verzocht zich met een "herkenbare" gebruikersnaam (pieterhuizinga, pietroos, enz.) te registreren, en zich na registratie bij de redactie als bewoner te melden. Dit wordt zichtbaar gemaakt voor andere gebruikers. Een fotootje als avatar wordt zeer op prijs gesteld. Zo leren we elkaar ook beter kennen. Vult u ook alstublieft even uw profiel in?

Uiteraard hoor ik graag uw ideeen, suggesties, kritiek, lof, die u naar redactie@maasresidentie.nl kunt mailen.

Bedankt --Pieter J. Huizinga (628)

Geplaatst door pieterhuizinga op 27 oktober 2009 14:21:00 4549 keer gelezen · Afdrukken
Aanmelden
via Gebruikersnaam:
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?
Vraag hier een nieuwe aan.
Nieuws
Forum topics
Nieuwste topics
Er is voor dit paneel geen inhoud gedefinieerd
Heetste topics
Er is voor dit paneel geen inhoud gedefinieerd
Sponsored by
EXITE