Registreren
18 oktober 2018 18:33 
Hoofdmenu
Laatste gebruikers
  pieterhuizinga
3 maanden
  SailGirl
1 jaar
  pmovers95
3 jaar
  hvdoev01
4 jaar
  Stephenka
4 jaar
  MakintoshAM
4 jaar
  sling
5 jaar
  Shouhu
5 jaar
  Pieter
5 jaar
  Ultee
6 jaar
  meij2246
7 jaar
  exitecms
7 jaar
  Heinrich
7 jaar
  vivimine
7 jaar
  veeke139
8 jaar
Gebruikers online
Gasten online: 1
Leden online: 0
Geen leden online

Registraties: 28
Niet geactiveerd: 15
Nieuwste lid:
pmovers95
FAQ: Website
Vraag: Wie betaalt deze website?
Antwoord:
   De resources voor deze website zijn beschikbaar gesteld door EXITE B.V.

   EXITE richt zich in eerste instantie met zakelijke dienstverlening op professionele gebruikers van Informatie Technologie in de top-100 van bedrijven in Nederland.
   EXITE onderscheidt zich van de andere aanbieders op dit gebied door daadwerkelijk die expertise te bieden, die velen claimen te bezitten maar die in de praktijk door slechts weinigen waargemaakt kan worden.
   EXITE's mission statement is dan ook: “Zich ten behoeve van haar clientèle onderscheiden door daadwerkelijk excellerende kwaliteit en expertise in dienstverlening”.
   EXITE's dienstverlening bestaat onder andere uit IT consultancy en advies, interim management en projectleiding, uitvoering van IT projecten, levering van hard- en software en het uitvoeren van IT installatiewerkzaamheden.

   De webmaster van www.maasresidentie.nl, Pieter J. Huizinga, is directielid van EXITE.

Vraag: Kan ik hier anoniem deelnemen?
Antwoord:
   De meeste onderdelen van www.maasresidentie.nl zijn vrij toegankelijk voor het publiek. Om commentaar te kunnen geven op artikelen en aan de forumdiscussies deel te nemen moet u geregistreerd zijn als gebruiker.
   Bewoners van de Maasresidentie wordt verzocht zich met een "herkenbare" gebruikersnaam (pieterhuizinga, pietroos, enz.) te registreren, en zich na registratie bij de redactie als bewoner te identificeren. Dit wordt zichtbaar gemaakt voor andere gebruikers. Een fotootje als avatar wordt zeer op prijs gesteld. Zo leren we elkaar ook beter kennen.
   Vult u ook alstublieft even uw profiel in?

Vraag: Wat is het beleid m.b.t. etiquette?
Antwoord:
   De redactie verzoekt u om u aan de algemeen gangbare omgangsvormen te houden. Houd bij het plaatsen van uw bijdrage in gedachten dat schriftelijke tekst door een lezer volkomen anders kan worden opgevat dan door u bedoeld werd.
   De bijdragen van gebruikers vertegenwoordigen uitsluitend hun eigen standpunten en meningen. De inhoud van de bijdragen is de verantwoordelijkheid van de inzenders. Het feit dat een bijdrage op deze website wordt geplaatst, impliceert niet dat de redactie die mening deelt of op welke wijze dan ook ondersteunt. Het is voor de redactie niet mogelijk in te staan voor het waarheidsgehalte van bijdragen van gebruikers.
   Bijdragen die onfatsoenlijk, kwetsend, onbehoorlijk, aanstootgevend, racistisch, discriminerend, in strijd met de wet, beledigend of anderszins onheus zijn, worden verwijderd.
   Niet-inhoudelijke reacties en reacties met slechts een of enkele woorden ("Tjonge, tjonge", "Onzin", "Zucht", "LOL" enz.) worden niet op prijs gesteld.
   Commerciële mededelingen (spam) worden verwijderd.
   Bijdragen met links naar twijfelachtige websites, of met excessief veel links naar externe websites, worden verwijderd.
   Bijdragen die in meerdere discussieforums zijn geplaatst (zgn. dubbelposten) worden verwijderd.
   Bijdragen die niet relevant zijn voor het onderwerp van de discussie, alsmede bijdragen in uitsluitend hoofdletters, vette en/of cursieve letters, worden verwijderd.


   De redactie behoudt zich te allen tijde het recht voor om bijdragen te verwijderen die zij in strijd acht met de uitgangspunten en doelstellingen van deze website.
Indien u van mening bent dat een bijdrage of commentaar in strijd is met de etiquette verzoeken wij u dat te melden bij de redactie.


   U mag best commentaar leveren op de website en de redactie, maar het moet wel constructief blijven. Wij doen dit in onze vrije tijd en zonder enige vergoeding, dus neerbuigende kritiek hoeven wij niet te accepteren.
   Gebruikers die zich meermalen misdragen wordt de toegang ontzegd.
   In laatste instantie is het oordeel van de webmaster beslissend en definitief. Daar is geen discussie over mogelijk.

Vraag: I am a resident of Maasresidentie but don't speak Dutch, what now?
Antwoord:
   You can switch the website to English in the the "Switch locale" panel.
   After having registered as a member, you can permanently switch the site's language to English if you prefer. This setting is in your personal profile.
   You are encouraged to contribute, and if you don't feel confident about your command of Dutch, please by all means feel free to do so in English.

Vraag: Ik heb een klacht over deze website
Antwoord:
   U kunt naar de contactpagina gaan en via de daar geboden mogelijkheden uw klacht indienen. De redactie komt zo snel mogelijk op uw klacht terug, maar aangezien het allemaal liefdewerk is moet u wel enig geduld hebben.
   Anonieme en onwelvoeglijke reacties worden niet in behandeling genomen.
   In laatste instantie is het oordeel van de webmaster beslissend en definitief. Daar is geen discussie over mogelijk.

Vraag: Waar is die irritante "validatiecode" toch goed voor?
Antwoord:
   Het inzetten van een grafische validatie verzekert ons ervan dat een bijdrage van een mens, en niet van een of andere spamrobot, afkomstig is.
   Wij vinden het ook niet prettig maar het is helaas noodzakelijk.

Aanmelden
via Gebruikersnaam:
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?
Vraag hier een nieuwe aan.
Nieuws
Forum topics
Nieuwste topics
Er is voor dit paneel geen inhoud gedefinieerd
Heetste topics
Er is voor dit paneel geen inhoud gedefinieerd
Sponsored by
EXITE