Registreren
20 oktober 2018 23:09 
Hoofdmenu
Laatste gebruikers
  pieterhuizinga
4 maanden
  SailGirl
1 jaar
  pmovers95
3 jaar
  hvdoev01
4 jaar
  Stephenka
4 jaar
  MakintoshAM
4 jaar
  sling
5 jaar
  Shouhu
5 jaar
  Pieter
5 jaar
  Ultee
6 jaar
  meij2246
7 jaar
  exitecms
7 jaar
  Heinrich
7 jaar
  vivimine
7 jaar
  veeke139
8 jaar
Gebruikers online
Gasten online: 1
Leden online: 0
Geen leden online

Registraties: 28
Niet geactiveerd: 15
Nieuwste lid:
pmovers95
Blogs
Webmaster's blog - 5 december 2009

Het is Sinterklaasavond, maar ik ben niet echt in de stemming.  Ik heb zelf enigszins voor goedheilig man gespeeld, door deze website ten behoeve van de Maasresidetie gratis en belangeloos ter beschikking te stellen.  Je zou denken dat bestuur en leden van de VvE met zo'n gebaar van een betrokken eigenaar heel blij zouden zijn, en juichend en enthousiast gebruik van de website zouden gaan maken. Toch?

Helaas is de realiteit anders. Het Bestuur stoort zich eraan dat zij niet de volledige zeggenschap verkrijgt, en vindt dat blijkbaar voldoende aanleiding om de leden voor te stellen haar "eigen" website in het leven te roepen. Met alle onnodige kosten van dien.

Verder kan ik niet ontkennen dat ik ook enigszins teleurgesteld ben door de lage bezoek- en participatiecijfers.  Zo'n 850 unieke bezoeken in twee maanden is natuurlijk niet om over naar huis te schrijven. En het aantal geregistreerde gebruikers blijft hangen op 11, van de ca. 160 appartementen. Mogelijk heb ik mij het computergebruik in de Maasresidentie wat te zonnig voorgesteld. Mogelijk is er gewoon geen belangstelling voor een website ten behoeve van de VvE.

Ik beraad me er thans dan ook op om nog een flyer in de brievenbus te stoppen waarin ik voor die bewoners die kennelijk niet de site kunnen of willen bezoeken nog even kort aangeef waarom het voorstel van Het Bestuur je reinste geldverkwisting zou zijn. Watch this space for further announcements.

Tenslotte dit. Gevolg gevend aan een ingeving heb ik vandaag een nieuw draadje in het Stamkroeg forum opgestart, met advertenties die er recent in de nieuwsflits hebben gestaan. Misschien dat de verkoper van het tuinsetje nu zelf even een fotootje uploadt? Zien doet kopen!

Ik wens u een plezierige pakjesavond.

 

Geplaatst door pieterhuizinga op 05 december 2009 15:15:48
2772 Gelezen · Afdrukken
Gewijzigd door pieterhuizinga op 05 december 2009 15:16:58
Blog index

Blog auteurs
Commentaar
Er is geen commentaar geplaatst.
Plaats commentaar
U moet aangemeld zijn om commentaar te kunnen geven.
Aanmelden
via Gebruikersnaam:
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?
Vraag hier een nieuwe aan.
Nieuws
Forum topics
Nieuwste topics
Er is voor dit paneel geen inhoud gedefinieerd
Heetste topics
Er is voor dit paneel geen inhoud gedefinieerd
Sponsored by
EXITE