Registreren
21 oktober 2018 00:20 
Hoofdmenu
Laatste gebruikers
  pieterhuizinga
3 maanden
  SailGirl
1 jaar
  pmovers95
3 jaar
  hvdoev01
4 jaar
  Stephenka
4 jaar
  MakintoshAM
4 jaar
  sling
5 jaar
  Shouhu
5 jaar
  Pieter
5 jaar
  Ultee
6 jaar
  meij2246
7 jaar
  exitecms
7 jaar
  Heinrich
7 jaar
  vivimine
7 jaar
  veeke139
8 jaar
Gebruikers online
Gasten online: 1
Leden online: 0
Geen leden online

Registraties: 28
Niet geactiveerd: 15
Nieuwste lid:
pmovers95
Blogs
Webmaster's blog - 30 november 2009

Een buurman sprak mij in de lift aan en vroeg waarom ik al jaren niet meer naar de Algemene Ledenvergaderingen kom, en in plaats daarvan soms een brief bij Het Bestuur indien. Aangezien die vraag mij wel vaker wordt gesteld, en aangezien er over een week weer een ALV is, wil ik bij die gelegenheid dat hier met plezier in coram publica toelichten.

Ik woon de ALV niet meer bij zolang er mensen in Het Bestuur of in de Raad van Commisarissen (of de Raad van Advies of hoe heet het deze week) zitten die ik niet als integer kan beschouwen. Dat is begonnen op de vergadering waar Het Bestuur - door collectief aftreden te dreigen - de leden het besluit door de strot wrong om de dienstwoning van de huismeester te verkopen. Met allerlei valse argumenten, terwijl de enige ware reden was dat een aantal bewoners eenvoudig niet duldde dat "het personeel" in eenzelfde appartement woonde als "de werkgever".

Ik werd wegens mijn standpunt ter plaatse ook nog eens en plein publique buitengewoon onbeschoft en op luide toon toegesproken door de grootste aanjager van dat plan - er is later zelfs een gedenksteen in het benzinestation de huismeestersloge aangebracht met zijn naam - de man die nooit een bestuursfunctie heeft willen aanvaarden, maar zich wel bij voortduring zeer opdringerig en ingrijpend met het beleid van de VvE meende te moeten en kunnen bemoeien. Over de doden verder uiteraard niets dan goeds, maar de goede verstaander weet wie ik bedoel.

Ik heb die vergadering daar en op dat moment verlaten, en ben sedertdien "structureel verhinderd" tot op de dag dat er weer een 100% integer bestuur zou zijn. We zijn daar aardig naar op weg, het uitoefenen van een Bestuursfunctie is blijkbaar een ongezonde tijdspassering.

Maar aangezien een van de ex-voorzitters van de VvE, die door mij beschouwd wordt als een niet integere achterkamertjes-politicus die stelselmatig geen verantwoordelijkheid heeft afgelegd voor zijn daden, een onheuse, rancuneuze machtswellusteling, die bovendien enkele financiële rampen op zijn naam heeft staan, aangezien die "meneer" thans opnieuw voor een Bestuursfunctie wordt voorgedragen, duurt die situatie tot op heden voort.

U zult mij dan ook niet samen met die man in één ruimte aantreffen. Er rest mij dus verder niets dan een brief bij de ALV indienen wanneer ik van mening ben dat Het Bestuur onzinnige maatregelen voorstelt, als daar bijv. zijn het op slinkse wijze ontnemen èn onthouden van bewoners van een sleutel van hun eigen voordeur. Voor meer van dat soort geniepige grappen en grollen verwijs ik u graag naar het discussieforum.

Ik weet het, dit is misschien niet zo'n vriendelijk verhaal. Maar dit is mijn mening, en die mag ik hebben, en uiten. Zeker na alle onheuse vijandigheden die ik mij van betrokkene cum suis heb moeten laten welgevallen.

Ik hoop dat u nu duidelijk is waarom ik volgende week - opnieuw - bij de ALV verhinderd zal zijn.

Ik wens u allen graag een productieve vergadering.

Geplaatst door pieterhuizinga op 30 november 2009 16:44:08
2837 Gelezen · Afdrukken
Blog index

Blog auteurs
Waarderingen
Waarderen is alleen beschikbaar voor leden.

Voor het stemmen eerst aanmelden a.u.b..
Er zijn nog geen waarderingen geplaatst.

Aanmelden
via Gebruikersnaam:
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?
Vraag hier een nieuwe aan.
Nieuws
Forum topics
Nieuwste topics
Er is voor dit paneel geen inhoud gedefinieerd
Heetste topics
Er is voor dit paneel geen inhoud gedefinieerd
Sponsored by
EXITE